Mika Waltarin riemukas klassikkokomedia Myöhästynyt hääyö tarjoaa naurua syysiltoihin

Mika Waltarin riemukas klassikkokomedia Myöhästynyt hääyö tarjoaa naurua syysiltoihin

Kuusankosken Teatteri

Katso kohteen esittely ja kohteen omat kotisivut

Mika Waltarin riemukas klassikkokomedia Myöhästynyt hääyö saa ensi-iltansa pe 16.10.2020 Kuusankosken Teatterin Teatterisalissa.

Mika Waltarin riemukas klassikkokomedia Myöhästynyt hääyö tarjoaa naurua syysiltoihin 1
Kuvat: Heidi Koskinen-Järvisalo

Pappi on jo aamenensa sanonut, mutta hääyö sen kun siirtyy… Onko nuori aviomies Otto (Teemu Virsu) liian ujo ja saamaton ja uusi anoppi Siiri (Sari Rajulin) liian päällekäyvä? Entä onko yllättäen paikalle saapuva Amerikan eno (Matti Olenius) turhankin paljon kiinnostunut Oton Kaija-vaimosta (Linda Miettinen)? Hääyön vietto myöhästyy entisestään, kun tuore avioliitto pitää salata enolta. Muuten menee omaisuuskin sivu suun!

Vaikka näytelmä on kirjoitettu yli 70 vuotta sitten, Mika Waltarin komedia miesten ja naisten välisestä ikuisesta valtataistelusta avioliitossa on edelleen kutkuttavan ajaton. Ja siinä kuvatut asenteet ovat hyvin tuttuja myös nykyajallemme.

Mika Waltarin riemukas klassikkokomedia Myöhästynyt hääyö tarjoaa naurua syysiltoihin 2

Waltarin Myöhästynyt hääyö tarjoaa Kuusankosken Teatterin yleisölle vauhdikkaita juonenkäänteitä ja hauskoja syysiltoja! Näytelmän on ohjannut Kimmo Lavaste. Tervetuloa!

Liput: 18/15€, Tukilippu 25€.

Kuusankoskitalon aulan lipunmyynti: puh. 040 196 2448

Lisätiedot: Kuusankosken Teatteri

Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1

kuusankosken.teatteri@kouvola.fi

HUOM!

Kuusankosken Teatteri tiedostaa koronapandemian olevan edelleen käynnissä. Yleisön, harrastajien ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Yleisön turvallisuuden takaamiseksi 220-paikkaisessa Teatterisalissa on käytössä vain noin kolmasosa normaalista yleisökapasiteetista.

Tutustuthan Kuusankosken Teatterin korona-ajan turvallisuusohjeisiin ennen vierailuasi teatterilla. Teatteri suosittelee THL:n linjan mukaisesti katsojilleen kasvomaskin käyttöä.

Kuusankosken Teatterin korona-ajan turvallisuusohje löytyy netistä http://www.kuusankoskenteatteri.fi/Korona-ajan_turvallisuusohje.

Mika Waltarin riemukas klassikkokomedia Myöhästynyt hääyö tarjoaa naurua syysiltoihin 3
Kuvat: Heidi Koskinen-Järvisalo
Share on facebook
Share on twitter