Elimäen kirkonkylän kautta Loviisan Ruotsinkylään

Retkiehdotukset

Haluatko tehdä ajoretken Länsi-Kymen Kulttuuritien käsityömyymälöihin tai puutarhakohteisiin tai käydä reitin museoissa tai lähiruokakohteissa?

Tälle sivulle on koottu teemoittain jaoteltuja kohde- ja retkiehdotuksia Kulttuuritien reittialueen eri osiin. Ehdotukset sopivat yhtä hyvin omatoimimatkailijoille kuin ryhmäretkienkin järjestäjille.

Kaikkiin päiväretkiehdotuksiin voi kytkeä helposti myös reittimme maaseudun majoituspalveluja tai kaupunkihotellien majoitusta. Päiväohjelmaa ja käyntikohteita voit lisätä tai vähentää oman aikataulusi ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaiseksi. Ehdotetut vierailuajat ovat viitteellisiä, mutta ne on sovitettu käyntikohteiden aukioloaikojen ja esim. kahvilaravintoloiden lounasaikojen mukaisiksi.

Reittikarttamme yhteydessä olevasta Valitse kohdetyyppi -otsikosta voit myös halutessasi avata kartalle näkyviin kaikki kohteet 17:ään eri toimialaan valmiiksi jaoteltuina: esimerkiksi Kahvilat ja Ravintolat, Kirkot, Taidegalleriat, Teatterit jne. Kartan alapuolella olevan Kohteet-otsikon kohdenimiä klikkaamalla saat hetkessä nähtäväksesi valitsemasi kohteen yhteystiedot ja valokuvallisen kohde-esittelyn. Lisäksi niiden vieressä olevasta Kohteen kotisivuille -otsikosta avautuu yhdellä painalluksella valitsemasi kohteen omat kotisivut.