Iitin musiikkijuhlayhdistys järjestää syyskonsertin Iitin kirkossa sunnuntaina 22.11.2020 klo 17.00

Iitin musiikkijuhlayhdistys järjestää syyskonsertin Iitin kirkossa sunnuntaina 22.11.2020 klo 17.00

Katso kohde-esittelyt: Iitin musiikkijuhlat & Iitin kirkko

Iitin musiikkijuhlayhdistyksen tämän vuoden syyskonsertin ohjelmisto tarjoaa kuulijoille hienoja piano-, viulu- ja kamarimusiikin helmiä sekä bassobaritoni Juha Uusitalon esittämiä Sibeliuksen, Kuulan ja Merikannon lauluja.

Konsertissa esiintyvät myös Iitin musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Laura Mikkola, piano ja Fredrika Mikkola, viulu.

Kamarimusiikkiyhtyeessä soittavat Laura Mikkolan lisäksi Helmi Kuusi, viulu, Katariina Ruokonen, alttoviulu ja Tuomas Ylinen, sello.

Iitin musiikkijuhlayhdistys järjestää syyskonsertin Iitin kirkossa sunnuntaina 22.11.2020 klo 17.00 1
Iitin kirkko

Konsertissa kuullaan mm. Camille Saint-Saënsin Havanaise E-duuri op.83 viululle ja pianolle, Robert Schumannin Pianokvartetto Es-duuri sekä linnuille ja orkesterille sävelletty Einojuhani Rautavaaran konsertto Cantus arcticus, jonka Peter Lönnqvist sovitti Iitin musiikkijuhlille 2012 pianolle.

Juha Uusitalon ääni täyttää kirkkosalin Sibeliuksen lauluilla Illalla ja Ristilukki, Kuulan Eteläpohjalaisilla kansanlauluilla sekä Merikannon jylisevillä sävellyksillä Elämälle, Merellä ja Laatokka.

Lisätietoja: Juhana Salminen, puh. 045 262 8991

Konsertissa ei ole väliaikaa, ja tilaisuus toteutetaan koronapandemian velvoittamin poikkeusjärjestelyin THL:n ohjeita noudattaen.

Niiden vuoksi 27 euron hintaisia lippuja myydään vain 120 kpl, ja ainoastaan ennakkoon lippupalvelu Tiketin kautta (+2,50€). Lipun ostaneet saavat yleisöä koskevan koronaohjeistuksen.

Iitin kirkko on jokakesäisten Iitin musiikkijuhlien keskeinen konserttipaikka. Festivaali siirrettiin tältä vuodelta ensi kesälle ja järjestetään 16.–19.6.2021.

Share on facebook
Share on twitter