Arja Korisevan konsertti Rakkaudesta Jouluun luo Iitin kirkkosaliin jouluista iloa ja harrasta tunnelmaa

Arja Korisevan konsertti Rakkaudesta Jouluun luo Iitin kirkkosaliin jouluista iloa ja harrasta tunnelmaa

Arja Koriseva Kuva: Pia Karjalainen

Kuva: Pia Karjalainen

Lähes 330 vuotta vanha Iitin kirkko on saanut punaisille ulkoseinilleen kuurasta muodostuneen harsopinnan ja ympärilleen valkean lumipeitteen jo nyt joulun edellä 2. adventtina.

Kirkko loistaa juhlavalaistuksessaan varmasti myös mitä kauneimmin ensi keskiviikkona 8. joulukuuta, kun siellä alkaa Arja Korisevan lämminhenkinen joululaulujen konsertti klo 19.00. Arjan säestäjänä toimii hänen pitkäaikainen iittiläinen työtoverinsa, pianisti Minna Lintukangas.

Kaksi edellistä Arja Korisevan konserttia Iitin kirkossa jouduttiin siirtämään koronaepidemian yleisötilaisuuksille aiheuttamien esteiden takia, mutta nyt esitys voidaan toteuttaa koronapassien avulla. Passi tarvitaan näytettäväksi kirkon ovella sisäänpääsyn yhteydessä. Vain alle 16-vuotiaat on yhä vapautettu passin käytöstä. Lisäksi yleisölle suositellaan kasvomaskin käyttöä konsertin aikana.

Lippuja voi ostaa tiketti.fi -lipputoimiston kautta à 32,50 euroa, tai Kausalan Kukkakaupasta ja Naukion Kukkakaupasta Kuusankoskelta noudettuna hintaan 30,00 euroa.

Share on facebook
Share on twitter