Uudistuneella Iitin Maatilatorilla myydään 150 kotimaisen lähi- ja pientuottajan tuotteita. Osaava palvelu, laadukas liha- ja kalatiski sekä maaseutukaupan leppoisuus suosion takeina.

Uudistuneella Iitin Maatilatorilla myydään 150 kotimaisen lähi- ja pientuottajan tuotteita. Osaava palvelu, laadukas liha- ja kalatiski sekä maaseutukaupan leppoisuus suosion takeina.

Iitin maatilatori

Katso kohteen esittely ja kohteen kotisivut

Iitin Maatilatori on uudistunut kevään ja alkukesän aikana sisätiloiltaan ja osin tuotteiden esillepanoltaankin.

Maa- ja puutarhatalouden tuottajien ja tuotejalostajien sekä mm. kahvionsa tuoreista leipomuksista vastaavien lähileipureiden kanssa yhteistyötä tekevän myymälän toiminta käynnistyi nykyisellä paikallaan Iitin Kausalassa jo 1992.

Uudistuneella Iitin Maatilatorilla myydään 150 kotimaisen lähi- ja pientuottajan tuotteita. Osaava palvelu, laadukas liha- ja kalatiski sekä maaseutukaupan leppoisuus suosion takeina. 1

Kenties parhaiten Iitin Maatilatori tunnetaan erinomaisesta lihatiskistään, jonka ohesta asiakkaat voivat nykyisin tehdä myös kalaostoksensa. Ja luomuviljeltyjä ruoka-aineksia sekä mm. monia erikoisjauhoja, yrttejä ja muita kasvispohjaisia tuotteitakin on valittavissa hyvä määrä tuorevihannesten rinnalla.

Nykyään Maatilatorin toimintaa pyörittää tilan omistajaperhe sekä sianlihan tuottaja Lukkarin Maatila Oy Kouvolan Myllykoskelta. Maatilatorilla on Lukkarin lihatuotteiden oma palveleva myyntipiste.

Kaikkien tuotteiden osalta on tärkeää, että niiden valmistus on vastuullista. Asiakkaiden halutaan tietävän, mistä tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin. Aina silloin tällöin, esimerkiksi Maatilatorin tapahtumien yhteydessä, tuottajia voi tavata myös henkilökohtaisesti.

Entiseen maatilan navettaan perustetussa nykyisessä tilavassa maalaispuodissa on jonkin verran tarjolla myös kotimaisia kodin sisustustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi myymälän pihapiirissä sijaitsevan luhtiaitan takaseinustan erillistilaan avattiin tälle kesälle uusi jäätelökioski.

Uudistuneella Iitin Maatilatorilla myydään 150 kotimaisen lähi- ja pientuottajan tuotteita. Osaava palvelu, laadukas liha- ja kalatiski sekä maaseutukaupan leppoisuus suosion takeina. 2

Iitin Maatilatorille on helppo saapua kääntymällä Kouvolan ja Lahden välisen Valtatien 12 Kausalan ABC:n viereisestä kiertoliittymästä Iitin kirkonkylän suuntaan. Maatilatori sijaitsee 100 metrin päässä ko. risteyksestä.

Samasta risteyksestä Länsi-Kymen Kulttuuritien reitti johtaa Iitin Kirkonkylän kesätapahtumiin ja sieltä Iitin Vuolenkoskelle ja Kimolan kanavalle sekä idemmäksi Kouvolan Kuusankoskelle ja Maailmanperintökohde Verlaan. Etelään käännyttäessä Kulttuuritien reitin lähimmät retkikohteet sijaitsevat Iitin Perheniemessä sekä Kouvolan Elimäellä.

Share on facebook
Share on twitter