Lasten kulttuuriviikon Loviisan tapahtumat jatkuvat helmikuun lopulle saakka

Lasten kulttuuriviikon Loviisan tapahtumat jatkuvat helmikuun lopulle saakka

lasten kulttuuriviikot

Tapahtumat pitävät sisällään kuntien/kaupunkien itse järjestämiä tapahtumia ja työpajoja. Kymenlaakson ja Loviisan alueen yhteistyössä järjestetään lisäksi kaikkien katsottavissa olevia ohjelmasisältöjä.

www.lastenkulttuuriviikot.fi

7.2.-28.2. Tarinoita Kalevalasta – Virtuaalinen satutunti (14 min.)

R.W. Ekmanin, Akseli Gallen-Kallelan ja Väinö Hämaläisen maalausten sekä Carl Eneas Sjöstrandin veistoksen valokuvilla kuvitettu Kalevalan tarinoiden kertomus on katsottavissa ja kuunneltavissa Lasten kulttuuriviikkojen ja Loviisan kirjaston kotisivuilla olevasta YouTube-linkistä. Satutunnit suomeksi ja ruotsiksi.

Ikäsuositus: 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

7.2.-28.2. Lorulato, Loviisan pääkirjaston alakerrassa!

LoruLatoon voi tulla kuuntelemaan loviisalaisten lasten loruttelusta ja riimittelystä sekä kotieläinten äänistä koottua äänimaisemaa. Sen voi katsella ja kuunnella Lasten kulttuuriviikkojen ja Loviisan kirjaston kotisivuilla olevasta YouTube-linkistä.

Äänimaisemassa käytetyt lorut ja riimit on kerätty Loviisan varhaiskasvatuksen yksiköistä. Kesto: 8 min 50 sek.

22.-27.2. Myyttinen mysteeri Loviisan pääkirjastossa

Tule kirjastolle ratkomaan arvoitus vihjeiden perusteella. Luvassa on myyttistä menoa! Oikein vastanneiden kesken arvotaan pieni palkinto. Kaikille avoin, mutta ikäsuosituksena: alakouluikäiset ja pienemmät aikuisen seurassa. Loviisan pääkirjaston aukioloaikoina, os. Kuningattarenkatu 3.

8.-27.2. Lasten kulttuuriviikkojen julistenäyttely

Loviisan pääkirjastossa, Kuningattarenkatu 3. Vapaa pääsy!  Digitaaliseen julistenäyttelyyn pääset tutustumaan Loviisan kirjaston kotisivuilta avautuvasta linkistä.

28.2.2020 Kalevalanpäivän juhla: Väinämöinen, Mäinämöinen ja Zäinämöinen – iltapäiväkerho verkkotapahtumana kaiken ikäisille!

Haluatko kuulla, millaista on uusi lasten kirjoittama kansanrunous, jossa Kalevalan hahmot käyvät toisillaan yökylässä ja riitaantuvat maanomistusasioissa ja pelkäävät ikkunassa vilahtavia kasvoja! Kansanperinne voi tarttua myös näin päin, nuorilta vanhemmille! Linkki julkaistaan 28.2.2021.

Lukija, ohjaaja ja naamarit: Kati Rapia, musiikki: Kalle Katz.

Lasten kulttuuriviikon Loviisan tapahtumat jatkuvat helmikuun lopulle saakka 1
Lasten kulttuuriviikon Loviisan tapahtumat jatkuvat helmikuun lopulle saakka 2

Share on facebook
Share on twitter