Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon esiintyjillä uudet takahuonetilat

Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon esiintyjillä uudet takahuonetilat

Kouvolan kulttuuritalojen molempiin rakennuksiin, Kouvolatalolle ja Kuusankoskitalolle, on rakennettu esiintyjille takahuonetilat, joissa esiintyjät voivat ruokailla, levätä ja valmistautua omaan esiintymiseensä. Tiloissa on vesipiste, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä tv-taulut, joista voi seurata esiintymislavaa.

Kuusankoskitalossa esiintyjien takahuonetila on remontoitu talon alakertaan lähelle suihkutilaa, jota voivat tarvittaessa käyttää myös talossa toimivat liikuntaryhmät. 

Kouvolatalossa esiintyjien takatila sijoittuu lähelle Simelius-salia. Tilan yhteyteen on lisätty vesipiste ja laajennukseen myös wc, joka tilasta aiemmin puuttui.

Kouvolatalon pohjoissivustalla on lisäksi Kouvolan taidemuseo Poikilon sekä kaupunginmuseo Poikilon näyttelytilat ja eteläsivustalla puolestaan Pohjois-Kymen musiikkiopiston toimitilat.

Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon esiintyjillä uudet takahuonetilat 1
Kouvolatalon Simelius-sali
Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon esiintyjillä uudet takahuonetilat 2
Kuusankoskitalon Kuusaasali ennen korona-aikaa.

Myös kulttuuritalojen ravintolapalveluja kehitetään

Ravintolapalveluilla on tärkeä merkitys kulttuuritalojen palvelukokonaisuudessa. Niihin on tulossa kuluvan vuoden aikana muutoksia. Molempien kulttuuritalojen ravintolapalveluiden järjestämiseen haetaan ideoita ja näkemyksiä omaavaa kumppania.

Kevään aikana tehdään myös kysely, jolla kartoitetaan asiakkaiden toiveita ja odotuksia Kouvolan kulttuuritalojen ravintolapalveluista.

Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon esiintyjillä uudet takahuonetilat 3
Kuusankoskitalon Kuusaasali ennen korona-aikaa
Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon esiintyjillä uudet takahuonetilat 4
Kouvolatalon sisäänkäynti

Striimaus ja hybridikokous mahdollistavat tapahtumien järjestämisen 

Koronapandemia on muuttanut tapahtumien järjestämiskäytäntöjä. Kouvolan kulttuuritalojen avarat aula- ja tapahtumatilat mahdollistavat sen, että pieniä kokouksia ja konsertteja pystytään järjestämään turvallisesti, turvavälit huomioiden. Siksi kaikille tapahtuma-, kokous- ja koulutustiloille on määritetty myös koronarajoitteiden mukaiset enimmät henkilömäärät.

Tapahtumia ja koulutuksia on mahdollista myös kuvata myöhempää käyttöä varten. Striimauspalvelut mahdollistavat tapahtuman tai koulutuksen jakamisen suurellekin yleisölle.

Hybridikokous mahdollistaa useiden henkilöiden yhtäaikaisen kokoontumisen. Samaan kokoukseen osa voi osallistua paikan päällä ja osa etäyhteydellä.

Kouvolan kulttuuritalojen ammattitaitoinen henkilökunta auttaa kaikkia kokousten ja muiden tapahtumien järjestäjiä saamaan käyttöönsä aina parhaat mahdolliset tekniset ratkaisut molempien talojen auditorioissa, näyttämösaleissa tai kokoushuoneissa tai näiden kaikkien keskellä sijaitsevissa aulatiloissa. Kuusankoskitalossa on lisäksi 400 neliön näyttelygalleria.

Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon esiintyjillä uudet takahuonetilat 5
Kouvolatalon keskusaula
Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon esiintyjillä uudet takahuonetilat 6
Kuusankoskitalon pihanäyttämö ennen korona-aikaa

Tiedustelut ja tilojen tarjouspyynnöt otetaan vastaan kulttuuritalojen myyntipalvelussa, puh. 020 615 4749 ja 020 615 4026 tai myyntipalvelu@kouvola.fi.

Kulttuuritalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 9-15.

Share on facebook
Share on twitter