Valkosipulin viljelijät keraamikko Paula Noponen ja muotoilija Perttu Rista avaavat pihansa ja ovensa valkosipulin ystäville Iitin Perheniemessä la 22.8. klo 11-16

Valkosipulin viljelijät keraamikko Paula Noponen ja muotoilija Perttu Rista avaavat pihansa ja ovensa valkosipulin ystäville Iitin Perheniemessä la 22.8. klo 11-16

Design Paula Noponen & Perttu Rista

Käyntiosoite: Riutanpääntie 11, Iitin Perheniemi (Sääskjärven länsipuolella Metsäläntien varressa)

Katso kohteen tiedot ja omat kotisivut

Ensi lauantai lienee monien valkosipulin kasvattajien mielissä täynnä jännitystä! Silloin ratkeaa, kuka on onnistunut kasvattamaan kesän aikana kaikista suurimman valkosipulin.

Entisellä Myllylän kansakoulutilalla jo yli 10 vuoden ajan valkosipuleita viljelleiden ja jalostaneiden Paula Noposen ja Perttu Ristan kotipihassa järjestetään ”suurin ja säälittävin valkosipulin kasvatuskilpailu” ja jaetaan tietoutta valkosipulien kasvatuksesta ja letityksestä klo 12 alkaen.

Oman kasvimaansa, auringonkukkapeltonsa ja perennapihansa sadon lisäksi Paula ja Perttu pyytävät muitakin kotipuutarhureita tulemaan lauantaina luokseen myymään omia sadonkorjuutuotteitaan.

Valkosipulitapahtuma Myllylän koulu
Myllylän entinen kansakoulutalo ja piha

Päivän ajaksi Myllylään avataan myös Pop up -kahvila. Myynnissä on lisäksi Virpi Petäjämäen keittiön tuotteita. Kotigalleriassa tietysti Paulan keramiikka- ja Pertun puutuotteita.

valkosipuli ulkotapahtuma Myllylän koululla

Valkosipuli ulkotapahtuma la 22.8.2020 11-16 Myllylän kansakoululla

  • Oman tilan luomuvalkosipulia ja muita sadonkorjuutuotteita
  • Keramiikka- ja puutuotteita, valkosipulitauluja
  • Miten onnistuu valkosipulin kasvatus? alk. klo 12.00
  • Valkosipulin letitystä, työpaja klo 14
  • SUURIN ja SÄÄLITTÄVIN -valkosipulin kasvatuskilpailu. Tuo itse kasvattamasi valkosipuli punnittavaksi! Voittajat palkitaan taiteilija Lauri Ristan valkosipulitaululla!
  • Pop up-kahvila
  • Virpin keittiön tuotteita myynnissä
  • Tule myymään omia sadonkorjuutuotteita

Share on facebook
Share on twitter