Kuusankosken Teatterin kesänäytelmä tarjoilee rakkautta ja ravintolaelämää Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä

Kuusankosken Teatterin kesänäytelmä tarjoilee rakkautta ja ravintolaelämää Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä

Kuusankosken Teatteri

Katso kohteen tiedot ja kohteen kotisivut

Pasi Lampelan komedia Vain Bocelli puuttuu kertoo pitkien helteiden jälkeen erittäin virkistävästi kahdesta keski-ikäisestä tarjoilijasta. Näytelmän ensi-ilta on keskiviikkona 28.7. klo 19.00 Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä.

Näytelmän ohjaaja Karolina Eklund-Vuorelan sanoin tapahtumat sijoittuvat nimettömään ravintolaan nimettömässä kaupungissa. Ja alkamassa on aivan tavallinen ilta. Räväkkä ja suorapuheinen tarjoilija Mirkku (Irma Jäppinen) ja ravintolan uusi baarimikko Kaitsu (Olli Korpela) kohtaavat ennen työvuoron alkua ensimmäistä kertaa henkilökunnan taukohuoneessa.

Jutustelu ja tutustuminen keskeytyvät, kun työt kutsuvat. Mirkku ja Kaitsu sopivat kuitenkin tapaamisesta työpäivän jälkeen. Mitä kaikkea voikaan tapahtua yhden illan aikana?

Vain Bocelli puuttuu on raikas komedia yllättävästi leimahtavista tunteista yksinäisyyden ja vieraannuttavien työelämän roolien keskellä. Mitä löytyy naamioiden takaa? Miten syntyy luottamus? Entä kemia? Tarina seuraa rakastumista kypsällä iällä. Miten voi luoda luottamusta ja ehkä uskaltaa vielä kerran?

Kuusankosken Teatterin kesänäytelmä tarjoilee rakkautta ja ravintolaelämää Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä 1
Kuvat: Heidi Koskinen-Järvisalo

Kirjailija ja teatteriohjaaja Pasi Lampela (s. 1969) on noussut 2000-luvulla Suomen puhutuimpien ja tuotteliaimpien näytelmäkirjailijoiden joukkoon. Hänen näytelmänsä kuvaavat nyky-yhteiskunnan ongelmia ja kipupisteitä. Muodoltaan Lampelan näytelmät ovat intiimejä. Keskipisteessä on usein perhe tai muu vastaava pieni ihmisryhmä.

Vuonna 2011 kirjoitettu Vain Bocelli puuttuu kantaesitettiin samana vuonna Tampereen komediateatterissa. Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä ensi-illan jälkeiset muut esitykset ovat 30.7.–21.8. välisenä aikana. (Ks. näytelmän juliste tämän tekstin lopusta).

HUOM! Tutustuthan Kuusankosken Teatterin korona-ajan turvallisuusohjeisiin ennen vierailuasi teatterilla. Kuusankosken Teatteri suosittelee THL:n ja Kymsoten linjan mukaisesti katsojilleen kasvomaskin käyttöä.

Näytelmän pääsyliput 15 €, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 10 € .

Kuusankosken teatteri Vain Bocelli puuttuu juliste
Share on facebook
Share on twitter