Kuusankosken Teatteri tarjoaa syyskaudella katsojille riemukkaita lottovoittajan painajaisia ja hoitokodin vanhuksen pakomatkan iloja

Kuusankosken Teatteri tarjoaa syyskaudella katsojille riemukkaita lottovoittajan painajaisia ja hoitokodin vanhuksen pakomatkan iloja

Kaikki oikein-näytelmä, Kuusankosken teatteri

Kuusankosken Teatteri

Katso kohteen tiedot ja kohteen kotisivut

Kuusankosken teatterin syksyn ohjelmisto on julkaistu. Ensimmäinen ensi-ilta on perjantaina 17.9.2021 ja näytelmänä Heikki Paavilaisen Anna-Leena Härkösen romaanin pohjalta dramatisoima Kaikki oikein.

Näyttämölle valmistuu elämänmakuinen tarina tavallisesta pariskunnasta, joka voittaa Loton päävoiton. Onnenpotkun kohdatessa heidän elämästään pullahtaa esiin koomisia, tragikoomisia ja traagisia piirteitä. Kuten näytelmässä sanotaan: kaikki haluavat voittaa Lotossa, mutta kukaan ei halua olla lottovoittaja.

Esityksen ohjaa Heidi Koskinen-Järvisalo. Ensi-iltansa jälkeen muut esitykset ajoittuvat 18.9.–23.10. väliselle ajalle. Liput tulevat myyntiin syyskuun alussa.

Kuusankosken Teatteri tarjoaa syyskaudella katsojille riemukkaita lottovoittajan painajaisia ja hoitokodin vanhuksen pakomatkan iloja 1

Alkutalvesta paluun Kuusankoskitalon teatterilavalle tekee riemukas veijarikomedia Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi. Esitys sai ensi-iltansa jo viime vuoden marraskuussa, mutta sitä ehdittiin esittää vain kahdesti ennen kuin koronapandemia sulki teatterin ovet.

Satavuotiaan Allanin hurja karkumatka vanhainkodista saa uusintaensi-iltansa Kuusankoskella perjantaina 5.11. Muut esitykset nähdään 7.11.-11.12. Näytelmän on Jonas Jonassonin menestysromaanin pohjalta dramatisoinut Raija Nokkala ja ohjannut Karolina Eklund-Vuorela. Liput tulevat myyntiin lokakuussa.

Kuusankosken Teatteri tiedostaa koronapandemian olevan edelleen käynnissä. Tärkeintä on yhä teatterin yleisön, henkilökunnan ja harrastajanäyttelijöiden turvallisuus. Teatterilla seurataan tarkasti Kymsoten, AVI:n sekä Sosiaali- ja terveysministeriön suosituksia ja määräyksiä turvallisesta yleisötapahtumien järjestämisestä. Lisää Kuusankosken Teatterin korona-ajan turvakäytännöistä voi lukea teatterin verkkosivuilta.

Share on facebook
Share on twitter