Roseborg Oy:n perinnerakentamisen Rautakauppa

Roseborg Oy:n perinnerakentamisen Rautakauppa

Roseborg Oy
Ruukintie 17, 07970 Ruotsinpyhtää
Puh. 044 5528162

Vuonna 2009 Strömforsin ruukkiin avattu vanhan ajan rautakauppa varaosaliitereineen on kohonnut oman alansa kolmen päätoimijan joukkoon. Yhtiön perustaja Vesa Virtasen johtama vanhan ajan rautakauppa toimii Strömforsin ruukin entisessä vesisaharakennuksessa.

Wanhoista taloistaan tunnetun Loviisan asukkaille Roseborgin rautakauppa on vanhojen rakennustarvikkeiden varaosapalveluineen sekä perinnerakentamisen materiaaleineen ja työvälineineen suuri aarreaitta. Nykyajan taloissa asuville käynti tässä rautakaupassa on kuin retki isovanhempiemme nuoruusajan talotekniikkamuseoon!

Poimintoja Roseborg Oy:n tuotelistalta

Lampaanvilla-, pellava- ja puukuitueristeet, savi- ja kalkkilaastit ja -maalit, pellavaöljymaalit ja -suopat, keittomaalit ja pigmentit, tervat, öljyt, lakat, vahat, kitit, liimat, liisterit, pinkopahvit ja perinnetapetit, vanhat hirret, päreet, ladonseinälaudat ja lattialankut, vanhat ikkunat ja sisäovet ja niiden helat, lukot, saranat, sulkimet sekä Högforsin hellankannet ja kansiosat, keittiön kaapistot, vanhat valaisimet ja sisä- ja ulkotilojen sähkötarvikkeet.